După ce-n prima jumătate a săptămînii trecut a fost atît de cald încît aproape credeam că a venit cu adevărat primăvara, azi noapte a început să ningă (cel pțin prin Oradea, pentru că prin alte păți ale României zăpada a început să cadă de ieri).


Un video despre un proiect Cafe Race, primul de cînd proiectul a început.


Un scurt documentar despre încercarea lui Billy Lande, constructorul de motociclete de la Choppers Inc, de a recrea sportul curselor de motociclete pe pistă.


E vorba de sonda spațială Juno pe care NASA a trimis-o pe orbita planetei Jupiter pentru a afla mai multe informații despre aceasta.


O singură am început să cînt cînd făceam duș, iar la scurt timp după aceea s-a luat apa. Nici acum nu știu dacă a fost din vina mea (s-au îngrozit vecinii și gigeii de la apă-canal de răgetele care s-au propagat prin ziduri și țevi prin tot orașul) sau a apărut o avarie complet aleatorie tocmai în acele momente.


De la platforma zburătoare ca a lui Silver Sufer la mașini sau motociclete neobișnuite sau mantia invizibilității pe care o întîlnești prin unele povești.


Un filmuleț despre un proiecte în care multe lucruri au mers aiurea, dar rezultatul este ceva foarte fain.


Tot la Sibiu, în Piața Mare și în perioada 27 – 28 iulie 2018, va avea loc o nouă ediție a festivalului ARTmania.


Fiecare motor are propria sa personalitate și a fost creat pentru a îndeplini un anume scop.


Programul din 2017 a avut un succes moderat (proces greoi, plăți realizate doar pentru o parte dintre cei cu care s-au semnat contracte), dar dacă nu ești descurajat de asta te poți înscrie și pentru Start-Up Nation 2018: atît acest progra, cît și alte programe de finanțare a micilor afaceri se regăsesc în bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.


În spațiul european nu prea ai nevoie de pașaport (deși e bine să-l ai cu tine), dar e bine să-l reînoiești înainte să expire.


AT&T a anunțat primele orașe din America în care va fi instalată telefonie din a cincea generație.


Dacă cauți proiecte faine bazate pe Honda CX ar trebui să urmărești filmulțul ăsta. Honda GL 400 e similar cu CX 500.


Unii spun că cea mai bună strategie web este cea pe care n-o înțelegi.


Condusul unei motociclete este ceva mai dificil decît cel al unui automobil pentru că motociclistul trebuie să-și folosească întreg corpul pentru a-și manevra vehicululul, spre deosebire de șofer ce stă în fund, apasă pe niște pedale și învîrte un volan.


O abordare excelentă a modelului BMW R100, sau a oricărui model din seria R, de fapt.


Însă numai dacă ai un somn de calitate. Cantitatea contează, dar dacă nu există și calitate dormi aproape degeaba cele 7 sau 8 ore pe noapte.


Unele pisici s-au adaptat pentru viața prin apa transformată în ceva alb și pufos, uneori înghețat, dar asta nu înseamnă că restul trebuie să stea deoparte, nu?


Îți plac motocicletele și vrei să începi să modifici modelele actuale sau să-ți faci cîteva de la zero?


De ziua mea anul ăsta voi primi un lift nou. Cu cameră video integrată, dar, din nefericire, fără rachete.


... sau cum să-ți începi anul 2018 cu un pic de amuzament: cîinii combinați cu zăpada ne oferă uneori momente haioase.


Multă lume se plînge de faptul că Donald Trump a ajuns președintele SUA. Chiar și Donald Trump se plînge de asta - unii susțin că nu și-a dorit niciodată președinția.


Primăria Municipiului Oradea anunţă organizarea primei acțiuni din 2018 a colectării deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, care va avea loc sîmbătă, 6 ianuarie 2018, între orele 08 și 18.


O motocicletă modificată care arată mișto. Sau pur și simplu fantastic, depinde doar de perspectivă.


1 of 1