Un proiect Cafe Racer care arată foarte bine: motocicleta BMW R nine T este una dintre cele mai bune roadster de pe piață.


Cam asta înseamnă atenția pentru detalii: realizarea unei motociclete personalizate ca asta.


O motocicletă Cafe Racer frumoasă pentru care a fost nevoie de multă muncă.


Trebuie să recunosc: Fernando Casado a modificat admirabil o Honda CG 125 Deluxe.


O prezentare ceva mai specială: două motociclete create de Eak K Speed Customs din Thailanda.


Personalizarea unei motociclete nu e tocmai ușor de făcut, dar transformarea este uneori de-a dreptul spectaculoasă.


Nu știu dacă le pot ura creștinilor catolici ”Paște fericit!”, dar măcar pot încerca (anul viitor sper să mă trezesc la timp pentru urări).


Nu e nevoie să fii începător ca să faci greșeli, dar ajută (parcă oamenii cu experiență fac ceva mai puțin greșeli după ce cîțiva ani fac cam aceleași chestii / se învîrt în aceleași cercuri). Oricum, cineva a făcut o listă cu cele mai comune 5 greșeli ale începătorilor atunci cînd încep să construiască / modifice motociclete Cafe Racer. Află mai multe despre ele pentru a încerca măcar să le eviți.


N-a fost o iarnă prea grea, cel puțin prin zona asta - a fost suficient de cald și de puține precipitații cît să nu facă probleme. Doar ocazional a fost suficient de frig încît să te retragi prin casă ceva mai repede, iar de nins a nins de numai două sau trei ori.


După ce-n prima jumătate a săptămînii trecut a fost atît de cald încît aproape credeam că a venit cu adevărat primăvara, azi noapte a început să ningă (cel pțin prin Oradea, pentru că prin alte păți ale României zăpada a început să cadă de ieri).


Un video despre un proiect Cafe Race, primul de cînd a început personalizarea mașinăriei.


Un scurt documentar despre încercarea lui Billy Lande, constructorul de motociclete de la Choppers Inc, de a recrea sportul curselor de motociclete pe pistă.


E vorba de sonda spațială Juno pe care NASA a trimis-o pe orbita planetei Jupiter pentru a afla mai multe informații despre aceasta.


O singură am început să cînt cînd făceam duș, iar la scurt timp după aceea s-a luat apa. Nici acum nu știu dacă a fost din vina mea (s-au îngrozit vecinii și gigeii de la apă-canal de răgetele care s-au propagat prin ziduri și țevi prin tot orașul) sau a apărut o avarie complet aleatorie tocmai în acele momente.


De la platforma zburătoare ca a lui Silver Sufer la mașini sau motociclete neobișnuite sau mantia invizibilității pe care o întîlnești prin unele povești.


Un filmuleț despre un proiecte în care multe lucruri au mers aiurea, dar rezultatul este ceva foarte fain.


Tot la Sibiu, în Piața Mare și în perioada 27 – 28 iulie 2018, va avea loc o nouă ediție a festivalului ARTmania.


Fiecare motor are propria sa personalitate și a fost creat pentru a îndeplini un anume scop.


Programul din 2017 a avut un succes moderat (proces greoi, plăți realizate doar pentru o parte dintre cei cu care s-au semnat contracte), dar dacă nu ești descurajat de asta te poți înscrie și pentru Start-Up Nation 2018: atît acest progra, cît și alte programe de finanțare a micilor afaceri se regăsesc în bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.


În spațiul european nu prea ai nevoie de pașaport (deși e bine să-l ai cu tine), dar e bine să-l reînoiești înainte să expire.


AT&T a anunțat primele orașe din America în care va fi instalată telefonie din a cincea generație.


Dacă cauți proiecte faine bazate pe Honda CX ar trebui să urmărești filmulțul ăsta. Honda GL 400 e similar cu CX 500.


Unii spun că cea mai bună strategie web este cea pe care n-o înțelegi.


Condusul unei motociclete este ceva mai dificil decît cel al unui automobil pentru că motociclistul trebuie să-și folosească întreg corpul pentru a-și manevra vehicululul, spre deosebire de șofer ce stă în fund, apasă pe niște pedale și învîrte un volan.


O abordare excelentă a modelului BMW R100, sau a oricărui model din seria R, de fapt.


1 of 2